Release your frustration by forwarding…..Whatsapp puzzles

5.00 avg. rating (94% score) - 1 vote
images
Release your frustration by forwarding…..
:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
This puzzle is called Lateral Thinking.. Just Check It Out!

Scroll down slowly and be honest to yourself
Think like a wizard;

man
1. ————
board

Ans. =man overboard

Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

stand
2. ————
i

Ans. = I understand

OK . .Got the drift ?Let’s try a few now and see how you fare ?

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

R
4. Road
A
D

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle

Ans. = tricycle
Easy to figure out, ha!

0
6._______
M.D.Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C’mon give it a little thought ! !

knee
7. ————
light

Ans. = neon light ( knee – on – light )

I’m sure you’ll have no problem getting this one.

ground
8. —– ———-
feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Good One, try this!!

9. he’s / himself

Ans. = he’s by himself

Here’s an easy one!!

10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close ?!!?

11. death ….. life

Ans. = life after death

Okay last chance .

12. THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is very funny- – –

13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb…

Ans. = long time no ‘C’
;-P;-P;-P
Dedicated to all our intelligent People !

%d bloggers like this: